WHEN YOU INVITE PEOPLE TO "RAVE", YOU ARE INVITING

Revolution - Революция - Rivoluzione - Revolución - Επανάσταση - Révolution -革命

14.6.09

Απόγονοι εξωγήινων οι Έλληνες

Οι μετανάστες ήρθαν να μας πάρουν τη γή μας, τα σπίτια μας, τις δουλειές μας και τις γυναίκες μας (ή τους άνδρες μας).
Πρέπει να εγκαταστήσουμε ένα αυτόματο σύστημα σε στυλ playstation με S4000 και τηλεχειρισμό και πυρηνικά που να τους καταρρίπτει, ανατινάζει, εξολοθρεύει με την άφιξη ή την παρουσία τους και μόνο. Απολύμανση δηλαδή.
Χωρίς μάλιστα, φυσικά, να μεσολαβεί ανθρώπινο χέρι δικό μας για να μην έχουμε και τύψεις ή ατυχήματα.(ίσως όμως αναθέσουμε σε κάποιον από το Μπαγκλαντές να μαζέψει τα πτώματα).
Έτσι η Ελληνική φυλή, η απευθείας απόγονος του Περικλή και της Ασπασίας, θα παραμείνει αμόλυντη για να συνεχίσει το μεγαλοφυές και θεάρεστο έργο της, αυτό της μεταλαμπάδευσης του πολιτισμού στους Βαρβάρους.
Από αυτό τον τόπο δηλαδή δεν "πέρασαν" Μακεδόνες, Ρωμαίοι, Γαλάτες, Βάνδαλοι, Σλαύοι, Βενετοί, Αλβανοί, Βούλγαροι, Τούρκοι κλπ. Όταν βλέπετε έλληνα
ξανθό ή με γαλανά μάτια, το μυαλό σας πάει στον Θουκυδίδη.
Φυσικά κανένας από όσους τα λένε αυτά δεν υπήρξε '"μαυροκέφαλος", γκασταρμπάϊτερ ή δεν είχε περάσει από εξέταση δοντιών στο Ellis island ή να κατέληξε στους φούρνους στο Μπίρκενάου.
Η ανθρώπινη βλακεία είναι ανίκητη.
Εμείς, δεν εξελισσόμαστε προς τα μπροστά. Αναπτύσσουμε αντισώματα στην ευγένεια, τη φιλοξενία, την αλληλεγγύη, τη φιλία ακόμα και στην αγάπη.
Γιαυτό έχουμε αποβλακωθεί στην τηλεόραση και μας κυβερνάνε τα τσόλια και οι μυθοπλάστες. Πράγματι απόγονοι των εξωγήινων οι Έλληνες. Απευθείας σπορά.
Μ.Κ.

3 σχόλια:

ippoliti_ippoliti είπε...

Ναι, πόσο δίκηο έχεις, Μ., καθαρή φυλή, καθαρά ελλαδικά φύλα.
Καλό βράδυ

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση έχει το πόσα φύλλα πέρασαν από την Ελλάδα, με το γεγονός ότι δεν χωράνε άλλοι μετανάστες εδώ πέρα; Ήδη έχουμε τους περισσότερους στην Ευρώπη, διαλύεται το σύμπαν. Τι είναι η Ελλάδα, μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δώστε; Σε εθνικό επίπεδο, πως σου φαίνεται μετά από 20 ας πούμε χρόνια μια στρατηγική μειωνότητα 50% μουσουλμάνων, για πάσα χρήση από την... Τουρκία; Άντε γιατί πολλές παπαριές λέτε όλοι εσεις οι εθνομηδενιστές. Άλλο η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη στους μετανάστες που όντως είναι καταπιεζόμενοι και κατατρεγμένοι και άλλο να μη μας ενδιαφέρει καθόλου η Ελλάδα, το ότι σε λίγο θα διαλυθεί, πολιτισμικά και δημογραφικά.
(τυχαία μπήκα στη σελίδα σου και αν έγραψα είναι γιατί εξοργίστηκα). Καλή φώτιση!
Υ.Γ. Αλήθεια, γιατί ο τίτλος του μπλόγκ σου είναι στ΄ Αγγλικά; Κάνεις προπόνηση για το ... αφελληνισμένο μέλλον;

raveionistis είπε...

Η διάλυση όμως, δεν προέρχεται από τους μετανάστες αλλά από τις πολιτικές "αφελληνισμού" που θέλουν την ελαστική εργασία, την εργασιακή ανασφάλεια, την ιδιωτική παιδεία και υγεία αντί της δημόσιας, την ταπείνωση των νέων μέσω των stage, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Γιαυτά δεν ενδιαφέρεσαι; δεν είναι... πατρίδα αυτά;
Όμως, ακριβώς επειδή η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι η siemens, το βατοπαίδι, τα δομημένα ομόλογα των ταμείων, οι μίζες για τις δρομολογήσεις στις άγονες γραμμές κλπ. και επειδή αυτά τα βλέπουμε κάθε μέρα και δεν έχουμε άνοια, σου προτείνω λοιπόν να αποφασίσεις που θα ξοδέψεις τις δυνάμεις σου. Η πρώτη λύση είναι να ασχοληθείς με το κυνήγι Μπαγκλαντεσιανών. Η δεύτερη προοπτική να τα χώσεις στο Μίχαλο του ΕΒΕΑ που θέλει 3 μέρες δουλειά και μισή αμοιβή. Εσύ τι λές; ποιός απειλεί το "έθνος" περισσότερο;