WHEN YOU INVITE PEOPLE TO "RAVE", YOU ARE INVITING

Revolution - Революция - Rivoluzione - Revolución - Επανάσταση - Révolution -革命

7.1.09

Δεν είσαι ότι δηλώσεις

του δρομέ@, δημοσιεύθηκε πρώτα στο http://indy.gr με την προσθήκη μόνο σημείων στίξης για να διαβάζεται ευκολότερα. Το κείμενο τοποθετεί τα πράγματα στη σωστή τους βάση.


δεν είναι το όνομα αυτό που καθορίζει την ταυτότητα αλλά ο ρόλος σου.

είτε σε λένε "Επαναστατικούς Αγώνες", είτε "Κροποτκινιστές για μια Απελευθερωμένη Βουλησιαρχία", ειτε "Κουκουλοφόρους Πιγκουίνους Εξαθλείων", ο ρόλος σου σε προσδιορίζει και όχι η αυτο-ονοματοθεσία.

όποιοι ήσαν που έστησαν και μετείχαν στην δολοφονική επίθεση κατά των ματ, ήσαν προβοκάτορες.

δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει αν είναι κινούμενα ξένα υπηρεσιών ή ντόπιων, ΕΥΠ ή χρυσαυγά, ομάδα μπάτσων ή κοινοί πυρόγκαβλοι με αναρχική ρητορική.

δεν με ενδιαφέρει εάν και ποσά παίρνουν για κάθε "επιχείρηση".

δεν με ενδιαφέρει η ρητορική τους και το επικαλούμενο ιδεολογικό μπαγκράουντ.

δεν με ενδιαφέρει η αστυνομική σεναριολογία.

με ενδιαφέρει μόνο

1) ότι πήγαν ως συμμορία και αυτοδίκως, να φάνε ανθρώπους, όποιοι και να ήταν αυτοί και ουδόλως ελαφρύνονται από το ότι ήταν ματ, όργανα κρατικής καταστολής, είτε οτιδήποτε.

2) ότι επανοπλίζουν το χέρι της εξουσίας που έμοιαζε αδαής, αμήχανη και σε κρίση.

3) ότι νομιμοποιούν την ανάπτυξη ενός νέου κύκλου αστυνομοκρατίας και αυθαιρεσίας, επανεργοποιούν αυθαίρετες διώξεις, τρομονόμους και τρομοδίκες που ήδη είχαν ξεκινήσει με τις συλλήψεις στη Λάρισα.

4) ότι στέλνουν τον κόσμο άκαιρα στο σπίτι του, ενώ η εξουσιαστική βία κατά της ζωής, της επιβίωσης, των ελευθερίων κλιμακώνεται και έμοιαζε ότι το κίνημα θα μπορούσε να διεκδικήσει η και να διευρύνει κάποιες δημοκρατικές ελευθερίες και δικαιώματα.

αυτά και μονό μου αρκούν

αυτά και μονό μου αρκούν, αλλά υπάρχει και κάτι άλλο.

ότι τέτοιου είδους χτύπημα ήταν πρωτοφανές, δεν το έχουν επιχειρήσει /αποτολμήσει, ούτε οι χειρότεροι, μαφιόζοι, νονοί νύχτας ... δλδ το να στήνεις καραούλι και μόλις εμφανίζονται οι "άλλοι" να τους καθαρίζεις με αυτόματα!!!

αυτά δεν έχουνε γίνει ποτέ και από κανένα.

είναι απίστευτα όμως και αληθινά.

μέχρι χθες το κίνημα είχε ένα ηθικό πλεονέκτημα, θα είναι μεγάλη ηλιθιότητα του και δείγμα απόλυτης ανευθυνότητας να το απεμπολήσει.

αυτοί οι τύποι είναι παρακρατικοί και μόνο παρακρατικοί ... όσο νωρίτερα ξεκαθαριστεί αυτό και διατυπωθεί, φωναχτεί, ουρλιαχτεί με τις πιο στεντόρειες κραυγές, τόσο το καλύτερο για όλους.

όποιο ιδεολόγημα και να επικαλούνται είναι εχθροί και μάλιστα πολύ χειρότεροι από τους φανερούς φασίστες και παντός τύπου όργανα της εξουσίας, ας τελειώνουμε με τις αμφιβολίες και τις αυταπάτες.

1 σχόλιο:

Νοσφεράτος είπε...

εδω συμφωνουμε ...